Over ons

Verleden en heden

Heliko (HEnderiks LIcht  en KOffers) is in 2013 opgericht als eenmanszaak met als specialismen: koffers en zaklampen. Deze op het eerste gezicht vreemde combinatie is ontstaan uit de opgedane werkervaring bij de importeur/distributeur van Peli producten. En Peli heeft nu zaklampen en koffers in het assortiment.

Naast deze werkzaamheden ben ik ook werkzaam bij De Kuip in Rotterdam, eerst als beveiliger daarna als supervisor parkeer-, verkeerbeheer. Sinds kort geef ik ook les aan aspirant beroepsverkeersregelaars en neem ik examens af. Hier leerde ik ook Ben van der Kuijl kennen en sinds 2019 werken we nauw samen.

Niet alleen bij de Kuip, maar ook voor Heliko B.V.. Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Ben houdt zich bezig met de actieve verkoop en ik behartig de logistiek en verkoop binnendienst. Door te kiezen voor deze platte organisatiestructuur met lage overheadkosten, kunnen wij onze klanten, naast een goede service ook een goede prijs bieden.

TrafficForce is een handelsnaam van Heliko B.V.. TrafficForce richt zich meer op de verkeersregelaar en beveiliger met producten als zaklampen, bodycams, verkeersmiddelen en pbm’s. Heliko richt zich met haar verpakkingen meer op de verpakkingsindustrie.

Wij heten iedereen van harte welkom!

Richard en Ben