Beroepsverkeersregelaar

We zorgen bij diverse bouwlocaties en bij wegwerkzaamheden in het land voor een optimale verkeersdoorstroom. Uw locatie dient tenslotte goed bereikbaar te blijven voor bijvoorbeeld speciaal transport. Onze verkeersregelaars fungeren als aanspreekpunt en zijn de unieke schakel waardoor verkeershinder tot een minimum wordt beperkt en de veiligheid wordt vergroot. In overleg met u en andere betrokkenen zorgen we dat alle logistieke uitdagingen in kaart worden gebracht, zodat onze verkeersregelaars kunnen anticiperen op allerlei situaties van dien.

Veilig verkeer tijdens bouw- en werkzaamheden en infrastructurele projecten

De inzet van verkeersregelaars is nodig om een optimale doorstroom van het verkeer tijdens bouw- en wegwerkzaamheden te garanderen of bij overige infrastructurele projecten. De verkeersregelaars hebben de bevoegdheid om te werken op de openbare weg en het verkeer om te leiden. Ze werken zelfstandig en precies en zorgen ervoor dat er geen opstoppingen in het verkeer ontstaan. Ze spelen in op afwijkende situaties en bijzonderheden en zorgen er mede voor dat de situatie veilig is en blijft. Op locatie werken zij nauw samen met elkaar en hebben tevens ervaring samen te werken met diverse hulpdiensten, zoals politie en brandweer. Daarnaast hebben zij allen een VCA certificering, waardoor zij op de hoogte zijn van alle veiligheidsrisico’s van de werkzaamheden op de weg of op en rondom uw (bouw)terrein.

Specialisaties
Tevens bieden wij voor specifieke uitvragen verkeersregelaars met een specialisatie. Een verkeersregelaar VHP is een veiligheidspersoon welke verkeersmaatregelen mag uitvoeren op openbaar vervoer locaties, bijvoorbeeld langs het spoor. Verkeersregelaars die in het bezit zijn van een BRL bevoegdheid staan klaar voor het tijdelijk inrichten van verkeersmaatregelen. Zij kunnen werkzaamheden verrichten zoals het plaatsen van omleidingen, wegafzettingen of rijstrookafzettingen.

De verkeersregelaars staan op correcte en vriendelijke wijze weggebruikers te woord. Tenslotte is het voor de weggebruikers niet prettig wanneer een weg is afgesloten en een locatie niet op de gewenste manier te bereiken is. Om deze reden bieden onze verkeersregelaars te allen tijde alternatieve routes aan, zodat verkeersdeelnemers hun bestemming snel en veilig bereiken.

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op